Reken op ons voor de inrichting van kapsalons

Van wasbakken, kappersstoelen en kappersmeubilair tot de volledige aankleding van uw kapsalon. Bij Amphore Haircosmetics kunt u terecht voor een professionele inrichting van kapsalons in Roeselare. Wij nemen met veel plezier uw project onder handen van A tot Z.

 

Al jaren de referentie

Verfaillie-Amphore is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar kapsalons inricht en plaatst. Intussen zijn we een gevestigde waarde in de regio Roeselare en West-Vlaanderen, te danken aan jarenlange ervaring en een uitmuntende service. We hebben onze eigen diensten die een vlotte en probleemloze aflevering kunnen garanderen: de plaatsingsdienst en de technische dienst. De technici staan in voor de installatie van de producten en kunnen u bijstaan bij elk technisch probleem dat mogelijk opduikt. Onze plaatsers garanderen dat alle materialen naar behoren worden aangesloten of opgebouwd. Of u nu een klein, gezellig kapsalon naast uw woning wilt beginnen of een grote kapperszaak waar meerdere kappers samenwerken, op Amphore Haircosmetics kan u rekenen voor een prachtige realisatie van uw salon.

Stijlvol salon voor elk budget

In onze volledig vernieuwde toonzaal in Roeselare geven wij u een rondleiding en tonen we u de meest recente trends. Indien nodig schakelen we zelfs de professionele hulp van een architect in om uw kapsalon zo efficiënt mogelijk in te richten aan een betaalbare prijs.

Interesse? Neem contact op met Amphore Haircosmetics voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.